Waarschuwingsbericht

Submissions for this form are closed.

Opleidingen en bijscholingen voor Officials - Seminarie voor Juryleden - Writing and hearing 4 december 2021 WVD Hombeek 

Op 4 december 2021 organiseert Wind en Watersport Vlaanderen een interessante bijscholing voor juryleden. De doelgroep zijn deputy judges en national judges maar mogelijk ook wedstrijdzeilers met een stevige background. Het is niet de bedoeling om tijdens deze bijscholing alle regels van voren af aan uit te leggen. Er worden maximaal 15 deelnemers toegelaten op dit zeer interactieve seminarie waarin verschillende cases zullen toegelicht worden.

Het schrijven van feiten, conclusies en besluiten bij protest verhoren

Na de opleidingen, die voorgaande jaren door het W.W.S.V. werden verzorgd, was het de bedoeling dat de deelnemers zich verder zouden kunnen bekwamen door deel te nemen in protestcomités bij evenementen. Het is gebleken, dat er evenementen zijn waarbij weinig of geen protesten voorkomen. Hierdoor kwam het schrijven bij een verhoor niet aan bod en kon deze vaardigheid niet getraind worden.
Om het tekort aan ervaring in het schrijven bij verhoor op te vangen organiseren we dit seminar. Door middel van situaties te tonen van incidenten gedurende wedstrijden zal de methode aangereikt worden hoe feiten best beschreven worden.

Docent van dienst is expert Joep Straus, Internationaal Jurylid bij World Sailing . Het seminarie gaat door op 4 december van 9.30 uur tot 17.00 uur - inschrijven kan via deze link. Deelname in de kosten bedraagt 40 euro. Plaats van gebeuren is WVD Hombeek. De opleiding is een must voor wie wil doorgroeien naar het niveau van National Judge.
 
Datum:            zaterdag 4 december 2021
Plaats:             WVD Hombeek, Eglegemweg, Hombeek (nabij Mechelen)
Coördinaten:    51.013328  -  4.446088
Aanvang:         09.00 uur tot 17.00 uur

Inschrijven kan via deze link - deelname in de kosten bedraagt 40 euro 

Opleidingen en bijscholingen voor Officials - Opleiding Regional Race Officer 27-28 november 2021

De eerste stap in je carrière tot Race Official start hier! Een fascinerende taak vervat in een interessante tweedaagse opleiding die gevolgd wordt door een proef en gevolgd wordt door behalen Race Official bij Wind en Watersport Vlaanderen. 
Tijdens de opleiding maak je kennis met werking van de organisatie van wedstrijden. De opleiding is geschikt voor mensen met een achtergrond in zeilen en surfen die mee willen werken bij organisatie wedstrijden in clubs. Docent Joep Straus is internationaal erkend bij World Sailing en brengt de leerstof op een boeiende en praktische wijze. Na de opleiding volgt een examen op 11 december.
Ook interessant voor wedstrijdzeilers die het wedstrijdcomitee beter willen begrijpen en voorspellen wat hun plannen zijn. 

De opleiding gaat door op 27 en 28 november 2021 

Datum:            zaterdag 27 en 28 november 2021
Plaats:             WVD Hombeek, Eglegemweg, Hombeek (nabij Mechelen)
Coördinaten:    51.013328  -  4.446088
Aanvang:         09.00 uur tot 17.00 uur

Inschrijven kan via deze link - deelname in de kosten bedraagt 75 euro (hand-outs, koffie en lunches inbegrepen)