Stand Up Paddle

Stand Up Paddle kan gezien worden als een mengeling van golfsurf en kajak. In tegenstelling tot de zittende houding bij kajak, sta je indien mogelijk recht op een grote surfplank en krijg je een lange paddle die je gaat gebruiken om je voort te stuwen.
Suppen of Stand Up Paddling is een vrij nieuwe sport die enorm aan populariteit toeneemt: dit is een heel toegankelijke watersport. 

Opnieuw kan hier een stoeltje op geplaatst worden indien nodig.
Peddelen en vooruit met de geit!

Neem een kijkje bij onze clubs om te zien waar je terecht kan.

Overzicht clubs

IKSUP: ONTDEK HET SUP AANBOD IN DE WWSV CLUBS
Wind en Watersport Vlaanderen wil iedereen aan het Stand Up Paddling of kortweg 'suppen' krijgen en bied je een aanbod van lessen en SUP-tochten aan. Je kan kiezen uit een aanbod van diverse kennismakingslessen en initiaties aan laagdrempelig voordeeltarief, of recreatieve SUP-tochten, dit vanaf mei tot oktober.
Zoek je eerste SUP-les en schrijf in via Ikwatersport!

Schrijf je in!

Filter het volledige aanbod door je leeftijd te selecteren en de sporttak "Stand-up Paddleboard SUP" aan te duiden. Je krijgt nu een overzicht op de kaart waar er in jouw buurt SUP-activiteiten zijn. Hoe verder je gaat filteren, hoe dichter je bij je optimale sessie komt!
 
Heb je de perfecte kennismakingsles of suptocht gevonden, dan rest je nog de gevraagde gegevens in te vullen! Eens al je contactgegevens correct zijn ingevuld en je op "Inschrijven" hebt gedrukt, ontvang je een bevestigingsmail met verdere informatie. 
Klaar om het water op te gaan en de SUP-sport te ontdekken!

 


>>   Sportieve reglementen golfsurfen en SUP (ISA)

Stand up paddleboard disciplines