TARIEVEN:

1. Vaste leden:

Elke Vlaamse watersportvereniging kan een aanvraag richten aan het bestuur van WWSV om vast lid te worden, op voorwaarde te voldoen aan de statuten en het intern reglement van Wind & Watersport Vlaanderen vzw.

2. Toegetreden lid:

Elke Vlaamse watersportvereniging kan een aanvraag richten aan het bestuur van WWSV om toegetreden lid te worden, op voorwaarde te voldoen aan de statuten en het intern reglement van Wind & Watersport Vlaanderen vzw.

WWSV Clubbijdrage 2024

Elke Vlaamse watersportvereniging die aanvaard is als vast of toegetreden lid van WWSV dient een jaarlijkse clubbijdrage te betalen aan WWSV die functie is van haar omvang en samenstelling (aantal leden en soort leden):
 

  • Per hoofdlid: 25,60 €
  • Per gezinslid op hetzelfde adres: 8,40 €
  • Per Jeugdlid op 01/01/2024 jonger dan 26 jaar: 14,10 €

De clubbijdrage van elk vast lid wordt minimaal berekend op basis van 50 aangesloten clubleden. Vaste leden met minder dan 50 aangesloten clubleden dienen voor het ontbrekend aantal clubleden de helft van de bijdrage van de categorie Hoofdlid te betalen.

De clubbijdrage zorgt er ook voor dat er voor alle opgegeven clubleden een basis sportverzekering afgesloten wordt. Deze basisverzekering dient aangevuld te worden met een extra verzekering voor kitesurfers en zeilwagenrijders.

In het begin van het jaar wordt er naar de clubs een voorschotfactuur opgemaakt ten bedrage van 75 % van de bijdrage van het jaar voordien. De voorschotfactuur moet uiterlijk tegen 31 mei betaald worden.

 

Uiteraard staan wij steeds tot uw dienst voor verdere inlichtingen hierover.
Indien u lid wenst te worden stuur een mailtje naar info@wwsv.be