Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar de eerste drie geopeddel trajecten in Vlaanderen zijn een feit. In Moerbeke, Lokeren en Gent hangen QR codes langs verschillende routes op het water waarmee je heel wat leuke dingen te weten komt uit de omgeving. Geopeddel is een nieuw project die watersport en geocaching combineert en waarmee we graag nog heel wat stappen vooruit willen zetten. Op onze website www.geopeddel.be kom je te weten hoe alles in zijn werk gaat. Probeer het uit en laat gerust wat feedback achter via onze sociale media met #geopeddel.

De waterwegen wachten op jou: hoe werkt Geopeddel?

Stap 1: Download de ErfgoedApp op je iOS- of Android-apparaat. Deze slimme app is jouw gids tijdens je peddeltocht en helpt je QR-codes te scannen voor verrassende vondsten.
Stap 2: Begeef je naar het startpunt van jouw gekozen Geopeddelroute. Hier wacht de eerste QR-code op je. Laat het scannen beginnen!
Stap 3: Terwijl je rustig peddelt, ontdek je een reeks QR-codes verspreid langs de route. Laat je verwonderen door de verhalen en geheimen die ze onthullen.

Wat maakt Geopeddel zo bijzonder?

Geopeddel geeft een nieuwe draai aan schattenjacht en geocaching door je op het water te laten verkennen. Met je SUP-board en peddel in de hand, word je geleid langs waterwegen die je de drukte van de stad doen vergeten. Scan QR-codes, onthul historische weetjes en geniet van de natuur om je heen. Vergeet niet je route te delen met anderen voor nog meer avontuurlijke vibes!

Ontdek jouw perfecte route

Of je nu een peddelpro bent of voor het eerst het water trotseert, Geopeddel heeft voor ieder wat wils. Verken het pittoreske Gent vanaf het Keizerspark, laat je betoveren door de Moervaart in het Waasland, of beleef de rustige Durme vanuit het hart van Lokeren. Met Geopeddelroutes voor alle leeftijden, ben je verzekerd van een avontuur dat bij je past.

Benieuwd naar meer? Bezoek de officiële website van Geopeddel voor een diepere duik in dit boeiende peddelavontuur.

Bezoek de website van Geopeddel