Opleiding Regional Race Officer bij WWSV 23-24 november 2024 WVD Mechelen 
 

Zin in de interessante opleiding tot Regional Race Officer Zeilen - Windsurfen? Dan is dit tweedaags seminarie reuze interessant. Zowel voor mensen die meewerken aan wedstrijden, voor zeilers die zich willen verdiepen in dit aspect van de sport en vooral voor mensen die mee willen werken aan de organisatie van wedstrijden.
Zonder deze officials komt de organisatie van de sport in het gedrang. Zij organiseren alle aspecten die komen kijken bij wedstrijden. 

Je kan in afwachting van de cursus alvast de laagdrempelige en interessante online modules bekijken. 

Opleiding Regional Judge bij WWSV 25-26 november 2023 WVD Mechelen 

Zin in de interessante opleiding tot Regional Judge Zeilen - Windsurfen? Dan is dit tweedaags seminarie reuze interessant. Zowel voor mensen die meewerken aan wedstrijden, voor zeilers die zich willen verdiepen in dit aspect van de sport en vooral voor mensen die protesten willen en kunnen behandelen bij wedstrijden.
Zonder deze officials komt de organisatie van de sport in het gedrang. Zij nemen beslissingen als er conflicten tussen zeilers en surfers op het water in relatie tot het wedstrijdreglement gebeuren.

Internationaal Jurylid met vele mijlen op de teller, Joep Straus, is de docent van dienst!
De tweedaagse cursus wordt georganiseerd bij WVD Mechelen op 25 en 26 november - telkens van 9 tot 17 uur.
Wil je het diploma behalen dan is er een examensessie op 9 december (10-12 uur) gepland. 

Waarom?
Het watersportseizoen is afgerond en de wedstrijdkalenders waren goed gevuld. Daarbij ging het om de recreatieve clubwedstrijden, klassewedstrijden, Belgische Kampioenschappen en internationale events. Daarvoor hebben de zeilers nood aan goed opgeleide organisatoren en juryleden op alle niveaus : van club officials naar race officials op diverse niveaus. No Officials No Race is de campagne die de federatie opzet samen met de clubs. In de week van de vrijwilliger roepen we jullie op mee te helpen bij de organisatie van onze wedstrijdsport. Bovendien is het een zeer aangenaam teamgebeuren.

Inschrijven (maximaal 16 personen) 

Deelname in de onkosten 45 euro - na jouw inschrijving ontvang je meer info! 
 

Ontdek het online programma  

Ook jij kan mee helpen wedstrijden organiseren! 
Er is een grote nood aan medewerkers om de wedstrijden op plassen en zee te organiseren. Ook jij kan een belangrijke meerwaarde zijn voor je club en de zeilers want... No Officials No Race! 

Het begint allemaal als clubofficial. Met een goed online e-learning platform van WWSV maak je kennis met liefst 7 verschillende rollen. Je kan deze zelf ontdekken, maar op 18 maart maken we je graag wegwijs door het systeem. Onder begeleiding van expert Tomi Neuman wandel je door de diverse sessies, opgeleukt met een fijn kwisje na elke module. Voor je het weet behaal je de module boeienlegger, startschip, rescue,... Je kan het platform al eens bekijken via deze link