Wind en Watersport Vlaanderen organiseert in samenwerking met de Vlaamse Trainersschool sporttakgerichte opleidingen op verschillende niveaus.
Heb je zin om les te geven en je passie voor zeilen door te geven aan jong of oud, kijk dan vlug eens welke opleidingen je allemaal kan volgen!

De Vlaamse Trainersschool blijft zich maximaal aligneren op de officiële richtlijnen van de Federale en Vlaamse Overheid.
 
Volgend op het meest recente overleg van de Nationale Veiligheidsraad en de crisiscel van de Vlaamse Overheid, werd beslist om:

TOT 8 JUNI:
Alle VTS-opleidingen en bijscholingen worden tot onze grote spijt vanaf heden tot 8 juni opgeschort omwille van preventieve maatregelen tegen de verdere verspreiding van het Corona-virus.
Het betreft dus alle lessen (praktijk en theorie), (her)examens en bijscholingen (o.a. VTS Plus).

VANAF 8 JUNI:
In een aantal opleidingen worden de lessen en (her)examens hervat en kunnen bijscholingen opnieuw fysiek doorgaan. Dit uiteraard mits het in acht nemen van de volgende voorwaarden:

  • Zwembaden blijven – jammer genoeg – gesloten tot 1 juli
  • Alleen voor sporten (lessen, examens of herexamens) waar geen fysiek contact/fysieke interactie (social distancing van minimaal 1,5 meter, indoor of outdoor) tussen cursisten of demo-leerlingen noodzakelijk is => Indien voor een goed verloop van de lessen (of (her)examens) fysiek contact of interactie zou nodig zijn, dan kunnen deze lessen of (her)examens voor deze sporten NIET DOORGAAN
  • Maximaal 20 aanwezige personen (inclusief de docent/examinator die steeds aanwezig dient te zijn)
  • Inachtneming van alle noodzakelijke hygiënische maatregelen: handen wassen, materiaal vóór en na ontsmetten, geen gebruik maken van kleedkamers en douches.

Klik hier voor meer info over de impact van het coronavirus op de VTS-opleidingen.