Wind & Watersport Vlaanderen hecht veel belang aan een goede samenwerking met de achterban.

WWSV kan al jaren rekenen op trouwe partners en sponsors. Zij krijgen een enorme visibiliteit in een brede markt en een correcte return on investment. 
Daarenboven bouwt WWSV mee aan een heus netwerk dat samen met de partners wordt versterkt.
Benieuwd wat wij samen met jullie kunnen verwezenlijken? Stuur een maitlje naar alain@wwsv.be of info@wwsv.be.
We streven altijd naar een uiterst transparante en persoonlijke aanpak!

Hieronder onze partners die meedragen aan een goede sportwerking van de federatie en haar clubs:

 


KGM (SSANGYONG) Offroadspecialist met stoere look
Wind & Watersport Vlaanderen gaat in zee met het Zuid-Koreaanse automerk KGM. Het merk is sinds lang gespecialiseerd in SUV’s en pick-ups. KGM koppelt sterke offroad-prestaties en veel comfort aan een stoere look en een niet te evenaren prijs-kwaliteitverhouding. Kortom: de geknipte autopartner voor Wind & Watersport Vlaanderen. We kozen voor de gloednieuwe Musso, de ideale alleskunner voor zeilers, surfers en andere watersporters.
 

 

 

   
I-COATS I-Coats supplies worldwide high performance coatings for ropes and netting made out of high performance fibres!
Een trouwe partner van de federatie!

 

 

   
CITYMESH WE GO THE DISTANCE
Wij gaan verder om betrouwbare verbindingen te voorzien in elk van onze markten. Mensen met elkaar verbinden, waar we ook gaan, dat is de kunst van connectiviteit. 
Citymesh ondersteunt WWSV op vlak van connectiviteit intern, op het strand, op het water en naast het water. 
     
ARENA Your coach in sports insurance!

 

 

   
SUZUKI MARINE Suzuki Marine is een toonaangevend merk in de maritieme wereld, bekend om hun innovatieve buitenboordmotoren en uitstekende klantenservice. Als trotse sponsor van ons streven ze ernaar om zowel professionals als watersportliefhebbers te voorzien van betrouwbare, efficiënte en milieuvriendelijke motoren. Met decennia aan ervaring en een passie voor uitmuntendheid, is Suzuki Marine de perfecte partner voor avonturen op het water. We zijn verheugd om samen te werken met een merk dat onze toewijding aan kwaliteit en prestaties deelt.

 

 

   
Magic Marine Magic Marine en Wind & Watersport Vlaanderen zijn op 1 maart 2022 overeen gekomen dat WWSV Olympic en Talent Team, inclusief hun coaches en staff zullen worden voorzien van kwalitatief hoogstaande kledij van Magic Marine. 

 

 

   
INSURA MARINE Insura Marine verzekert uw plezier- of woonboot in binnen- en buitenland bij bekende verzekeraars zoals Delta Lloyd. Als onafhankelijk makelaar, biedt Insura uw vaartuig een dekking met de beste voorwaarden. U hoeft niet naar ons kantoor te komen, Insura Marine presenteert u een op maat uitgewerkte verzekeringsservice bij u thuis of zelfs bij u aan boord.
     
REFIBO Als fiscaal, advies en boekhoudkantoor is REFIBO van alle markten thuis. Wij leven mee met ondernemingen en sporen nieuwe initiatieven aan. Niet alleen op puur zakelijk vlak maar ook in hun vrije tijd willen we mensen stimuleren om te ondernemen en hen steunen eens ze gebeten zijn om te ondernemen. 

 

 

   
GEOTRACER Marktleider in Track & Trace, Fleet Management en anti-diefstalsystemen. Hiermee worden nu al wedstrijden uit het Open Noordzeekampioenschap en wedstrijden met zwaardboten op zee in beeld gebracht.  Daarnaast biedt Geotracer een passende oplossing voor het beveiligen van vaartuigen en toebehoren. Het aantal diefstallen van buitenboordmotoren, boottrailers en vaartuigen is een jaarlijkse wederkerende kwaal die immers aangepakt moet worden. Weet ten allen tijde waar jouw materiaal ligt.  Door middel van op maat gemaakte tracking systemen kunnen we in de toekomst wedstrijden tot op de ‘kiel’ volgen!
 

 

 

   
SPORT VLAANDEREN Sport Vlaanderen is de sportadministratie van de Vlaamse overheid. Onze missie? Zo veel mogelijk mensen blijvend aan het sporten krijgen. Dat is geen gemakkelijke opdracht, maar met onze jarenlange ervaring en expertise gaan we er 110 procent voor. En dat doen we ook voor topsport. Want wij bieden topsporters de nodige ondersteuning om hun dromen waar te maken.
 

 

MEDIA BELGIUM

Startend vanuit pure UX en webdevelopment,... groeiden wij uit tot een full service communicatiebureau. Want, wij geloven dat connecteren op de eerste plaats komt en dat een nauwe samenwerking tussen de verschillende takken een must is. Nu staat media belgium klaar voor elke specifieke vraag, van strategie tot support achteraf. De lat hoog leggen is ons motto, een oplossing bieden ons doel! Wij gaan niets uit de weg.